loading...
فروشگاه اینترنتی 5040
فروشگاه اینترنتی 5040 بازدید : 395 پنجشنبه 13 آذر 1393 نظرات (0)
از بین بردن جوش

jush jizjiz ir از بین بردن جوش

چند پیشنهاد سریع برای از بین بردن جوش آکنه و جوش باعث از بین رفتن  زیبایی پوست صورت می شوند و بسیاری اوقات حتی با درمان آکنه و جوش باز هم جای آن ها روی پوست باقی می ماند و همچنان زیبایی پوست را از بین می برد… 

از بین بردن جوش

jush jizjiz ir از بین بردن جوش

چند پیشنهاد سریع برای از بین بردن جوش آکنه و جوش باعث از بین رفتن  زیبایی پوست صورت می شوند و بسیاری اوقات حتی با درمان آکنه و جوش باز هم جای آن ها روی پوست باقی می ماند و همچنان زیبایی پوست را از بین می برد… trans از بین بردن جوش   



jush jizjiz ir از بین بردن جوش

چند پیشنهاد سریع برای از بین بردن جوش آکنه و جوش باعث از بین رفتن  زیبایی پوست صورت می شوند و بسیاری اوقات حتی با درمان آکنه و جوش باز هم جای آن ها روی پوست باقی می ماند و همچنان زیبایی پوست را از بین می برد… trans از بین بردن جوش   

از بین بردن جای جوش با لیمو ترش

با ما همراه باشید تا شما را با یکی از راه های آسان و کم هزینه ی درمان جای جوش آشنا سازیم: شما می توانید برای از بین بردن جای جوش های صورتتان روزی ۱۰ الی ۱۵ دقیقه یک قطعه از لیمو ترش تازه را روی پوستتان بگذارید و بعد از ۱۲ هفته از داشتن پوستی صاف و شفاف لذت ببرید.  اسید موجود در آب لیمو ترش تازه سبب از بین رفتن جای جوش ها می شود.   البته کسانی که پوست خشکی دارند بهتر است که از این روش استفاده نکنند چون این روش باعث تشدید خشکی پوستشان می شود.

اگر صبح که از خواب بیدار می شوید متوجه شوید که یک جوش در قسمتی از صورتتان سر برآورده و خصوصا اگر این اتفاق قبل از یک واقعه مهم برایتان پیش بیاید، حتما خیلی غصه دار می شوید.

 

اکثر افراد این حادثه غم انگیز را به نوعی تجربه کرده اند. چند روز مانده به یک مهمانی مهم، یک مراسم رسمی، جشن تولد و… انگار که طبیعت از سرلجبازی می خواهد دستمان بیندازد. حالا اگر چنین شد چه باید بکنیم؟

 

jush2 jizjiz ir از بین بردن جوش

مرکبات:

 یکی از روش های متداول، گذاشتن مرکبات بر روی جوش است. اسیدسیتریک موجود در این میوه ها به خشک شدن جوش چرکی کمک می کند، در حالی که ویتامین های موجود در آنها التهاب باکتری های عفونت زا را کم می کند.

 
 

اگر در جست و جوی درمان خانگی برای این جوش ها هستید استفاده از مرکبات نقطه آغازین خوبی است. یک پرتقال یا لیمو را پوست کنده و از طرفی که آب میوه وجود دارد به پوست و روی جوش بمالید، این کار باعث می شود تا کمی احساس سوزش کنید. سپس اجازه دهید تا در معرض هوا خشک شود. تکرار این کار چندین بار در طول یک روز به شما کمک می کند تا جوش برطرف شود.

 
 

نمک دریایی: 




به شما کمک می کند تا باکتری های موجود در جوش های چرکی کشته شوند و منافذ پوستی پاکیزه بمانند. به این منظور کمی آب را بجوشانید. مقداری نمک دریایی را برداشته و کمی آب بر روی آن بریزید تا خمیری شکل شود. پس از آنکه خمیر سرد شد و دمای آن به دمای اتاق رسید با دست و دلبازی این خمیر را بر روی جوش قرار دهید. صبر کنید تا کاملا خشک شود و سپس محل را با آب بشویید. این عمل باعث کشته شدن باکتری ها شده و اجازه نمی دهد تا جوش چرکی در صورتتان اثر و لکه ای باقی گذارد.

 
 

خمیر دندان:

 اگر برای درمان جوش صورت خود خیلی عجله دارید پس باید روش سریع الاثرتری را انتخاب کنید. اگر قبل از خواب کمی خمیردندان بر روی جوش بمالید، احتمالا صبح جوش شما به مراحل پایانی عمر خود خواهد رسید و شاید هم از بین رفته باشد.

 
 

سیب:

 سیب رنده شده را مستقیما بر روی جو ش ها بمالید و پس از خشک شدن نه تنها به از بین رفتن باکتری های موجود در جوش های چرکی کمک می کند، بلکه جوش ها را خشک می کند.

ورت جوش جوشی مشکل بسیاری از جوانان است. آکنه که مردم آن را با عنوان جوش غرور جوانی می‌شناسند یکی از شایع‌ترین بیماری‌های پوستی است. این بیماری،شایع‌ترین علت مراجعه بیماران به متخصصان پوست است.
 
این بیماری در بسیاری از جوانان در سنین بلوغ پدید می‌آید و شدت آن در افراد مختلف متفاوت است و اکثرا پس از سن ۲۵ سالگی بهبود می‌یابد.  
 

جوش‌های غرور به صورت دانه‌های قرمز، جوش‌های سر سیاه و توده‌های سفتِ زیر پوستی در ناحیه گونه، بینی، پیشانی، پشت گردن، قسمت فوقانی پشت و سینه ظاهر می‌شوند. این جوش‌ها در پایه یک مو به وجود می‌آیند و ناشی از آماس، التهاب و انسداد مجرای غده چربی کنار مو هستند.

 

علت جوش چیست؟

پیدایش آکنه ناشی از یک علت خاص نیست بلکه چندین عامل در پیدایش و شدت آن نقش دارند. ارث، میکروب‌ها، نوع غذا، مشکلات عصبی و روحی، تغییرات غددی هورمونی، نوع پوست، بهداشت صورت، مصرف برخی داروها و بعضی از بیماری‌ها از جمله عواملی است که در ایجاد این بیماری نقش دارد.
 
jush3 jizjiz ir1 از بین بردن جوش 

۱۰ فرمان برای غلبه بر جوش صورت

آکنه یک بیماری است که برای درمان آن باید به پزشک مراجعه و داروهای مناسب را مصرف کرد. درمان آکنه حداقل ۶ ماه طول می‌کشد و تازه احتمال عود آن نیز وجود دارد. در حقیقت آکنه بیماری بسیار سمجی است و مثل کنه به پوست می‌چسبد. اما در کنار دارو یک‌سری اقدامات و توصیه‌های بهداشتی ساده نیز وجود دارد که با انجام آن می‌توان آسانتر از بیماری کنه‌ای مثل آکنه راحت شد.

۱٫ دستکاری نکنید. سعی کنید جوش‌ها را دستکاری نکنید و نخواهید با فشار دست آنها را خالی کنید.

۲٫ آرام باشید. سعی کنید خواب مرتب داشته باشید. استراحت کافی داشته باشید و حتی الامکان از فشارهای روحی و عصبی بپرهیزید.

۳٫ صورت خود را بشویید. برای شستشو از صابون اسیدی (گوگردی) که پزشک توصیه می‌کند استفاده کنید. ابتدا صورت خود را خوب صابون بزنید تا از کف پوشیده شود.

۴٫ پوست را ماساژ دهید. هفته ای یک یا دو بار ماساژ با مواد اسیدی نظیر سرکه سیب در کاهش چربی پوست و بهبود جوشها موثر است.

۵٫ چربی نخورید. از مصرف غذاهای چرب، سس مایونز، خامه، شکلات، گردو، فندق، موز، تخم مرغ و نارگیل، خودداری کنید.

۶٫ میوه و سبزی بخورید. سعی کنید سبزی و میوه بخصوص سبزی‌های حاوی ویتامینA مثل هویج، اسفناج، شاهی و گوجه‌فرنگی را زیاد مصرف کنید.

۷٫ داغ نشوید. گرما میزان جوش‌های آکنه را بیشتر می‌کند پس زیاد در محیط‌ های گرم نمانید.

۸٫ ضد آفتاب بزنید. در مورد آفتاب نظرات متفاوت است برخی معتقدند اشعه آفتاب تاثیر خوبی در بهبود جوش‌های غرور جوانی دارد و برخی معتقدند که نور آفتاب پس از مدتی موجب تشدید آکنه می‌شود. اما مطمئن باشید از زدن ضد آفتاب ضرر نمی‌کنید.

۹٫ ورزش کنید. ورزش حتی جوش صورت را نیز خوب می‌کند. ورزش و استحمام باعث باز شدن منافذ پوست، بهبود جریان خون آن و رفع چربی می‌شود که نتیجه آن شادابی پوست و بهبود جوش‌هاست.

۱۰٫ نقاشی نکنید! مصرف مواد آرایشی و کرم‌های چرب، آکنه را تشدید می‌کند پس سعی کنید صورت خود را کمتر نقاشی کنید.

jush5 jizjiz ir از بین بردن جوش

چند نکته درباره جوش‌های زیرپوستی

ابتدا به نظر جوش نمی‌آیند، اما بعد از مدتی ظاهر می‌شود مثلا ممکن است شب بخوابید و فردا صبح که بیدار می‌شوید، ببینید صورتتان جوش زده است…

 بهترین راهکار برای درمان این جوش‌های زیرپوستی، در قدم اول یافتن منشاء آنهاست در غیر این صورت هیچ‌وقت درمان نمی‌شوند. درمان‌ها خیلی اوقات شبیه هم نیست مثلا اگر جوش‌های زیرپوستی عفونی باشند، متخصص پوست آنتی‌بیوتیک‌های مخصوص تجویز می‌کند. گاهی جوش‌های زیرپوستی شقیقه‌ها بعد از اینکه از بین می‌روند، لک به جا می‌گذارند که آن هم درمان مخصوص خود را دارد. در این مطلب توصیه‌هایی در مورد جوش‌‌های این نواحی صورت داریم

اما در نهایت درمان جوش فقط با تشخیص پزشک و بعد عمل به این توصیه‌ها امکان‌پذیر است:

• جوش‌های زیرپوستی بیشتر روی پوست‌هایی با جنس چرب ایجاد می‌شوند. پس اولین کاری که برای کم‌کردن آنها می‌توانید انجام دهید، کم‌کردن یا از بین بردن چربی پوست است. برای این کار می‌توان از صابون‌های مخصوص اسیدی یا در مواردی تونرهای شستشو دهنده پوست استفاده کرد.

• گاهی خوردن مواد خوراکی خاصی باعث ایجاد جوش‌های زیرپوستی می‌شود. مثلا غذاهای خیلی‌چرب یا با روغن زیاد، برخی مغزها مانند گردو و فندق و بالاخره شکلات‌ها و شیرینی‌ها. شاید باعث تعجبتان شود اما بودن در محیط پر از استرس و نگرانی‌ باعث می‌شود جوش‌ها در یک مکان خاص تجمع کنند. خیلی از ما تجربه شب امتحان، استرس آن و جوش‌های فردایش را داشته‌ایم. بهترین راه‌حل این است که استرستان را کنترل کنید. اگر هم جوش زدید، آنها را دستکاری نکنید.

• استفاده از ماسک برای از بین بردن جوش‌های زیرپوستی موثر است اما پیش از استفاده از ماسک به دو نکته دقت کنید؛ اول اینکه ماسک‌ها انواع مختلفی دارند پس اگر بدون نسخه پزشک قصد خرید ماسک دارید، حتما بروشور آن را مطالعه کنید و ماسکی که مناسب پوست‌های جوش‌دار است، انتخاب کنید. دوم، ماسک‌ها را نباید هر روز استفاده کرد(حداکثر هفته‌ای ۲ بار است) در غیر این صورت باعث می‌شود پوست کمی نازک‌تر از حد طبیعی شود.

• مصرف ویتامین‌‌ها، روش خوبی برای کاهش جوش‌هاست. سعی‌کنید از منابع غذایی ویتامین‌B وC و مکمل آنها استفاده کنید.

• داروهایی که در آن ترکیب‌های بنزول پروکساید یا سالسیلات?اسید وجود دارد، تا حد زیادی باعث از بین رفتن باکتری‌ها می‌شوند که عامل ایجاد جوش‌های زیرپوستی هستند اما مصرف این داروها حتما باید زیرنظر پزشک انجام شود.

• اگر جوش زیرپوستی دارید، بهتر است تمام محصولات آرایشی– بهداشتی‌ای که استفاده می‌کنید، oil free یا فاقد چربی باشد.

• کمپرس آب‌گرم برای مدت ۱۰ دقیقه روی پیشانی و شقیقه‌ها و بعد از گذاشتن یخ، پیشنهاد دیگری است که ظاهرا به جوش‌های زیرپوستی شوک وارد می‌کند. بعد از آن استفاده از پمادهای هیدروکورتیزون- در صورت نداشتن حساسیت- توصیه می‌شود.

jush4 jizjiz ir از بین بردن جوش

چند نکته برای حداکثر اثر درمان ضد آکنه(جوش صورت)

۱- جوش های خود را فشار ندهید. این کار باعث تشدید آکنه و گسترش التهاب می گردد. اگر لازم باشد که جوش های سر سفید و سر سیاه فشرده شوند، باید این کار توسط پزشک متخصص پوست انجام شود.   ۲- صورت خود را روزی دو بار با آب ولرم و پاک کننده ملایم به آرامی بشویید. جوش صورت به دلیل بهداشت کم و نامناسب نیست.در واقع شستشوی شدید باعث تحریک پوست و تشدید آکنه می شود.  ۳- هنگام خرید مواد آرایشی پوست و مو دقت کنید که جوش زا نباشد و لفظ “non comedogenic” روی آن حک شده باشد. “comedo” به معنای جوش سر سیاه در صورت می باشد و لفظ “non comedogenic” یعنی اینکه کرم ضد آفتاب یا ماده آرایشی کاربردی، باعث انسداد سوراخ های پوست و در نتیجه تشدید آکنه نمی شود.   ۴- موی چرب یا لوازم ورزشی در تماس با پوست می تواند باعث تحریک پوست و تشدید آکنه شود.   پس اگر موی شما چرب است هر روز آن را بشویید و از تماس آن با پوست صورت جلوگیری کنید. دقت کنید موادی که به موهای خود می مالید، چرب نباشند.   پوشیدن لباس نخی زیر لباس های ورزشی از تماس با پوست و تحریک آن جلوگیری می کند.   ۵- اجازه دهید اثرات داروها با گذر زمان ظاهر شود. از پزشک خود راجع به شروع اثر داروها و زمان حداکثر اثر دارو بپرسید. به طور معمول ۸-۶ هفته طول می کشد تا اثر داروها شروع شود. پس تا این زمان داروها را منظم مصرف کنید.   ۶- داروها را دقیقا طبق نظر پزشکتان مصرف کنید. مصرف بیش از حد داروها نه تنها باعث بهبود سریع تر نمی شود، بلکه گاهی آکنه را بدتر می کند.   ۷- از آفتاب دوری کنید. بر خلاف نظر عامه ی مردم، آفتاب گرفتن (tanning) و تابش معمول آفتاب آکنه را بدتر می کند. به علاوه بعضی از داروهای آکنه، پوست را به تابش آفتاب و اشعه ماورای بنفش حساس می کند و می تواند موجب آفتاب سوختگی شود. پس مهم است که از وسایل محافظت از آفتاب (کلاه، ضد آفتاب و …) استفاده کنید. دقت کنید ضد آفتاب شما حتما باید فاقد چربی باشد.

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 3642
  • کل نظرات : 119
  • افراد آنلاین : 192
  • تعداد اعضا : 9
  • آی پی امروز : 459
  • آی پی دیروز : 420
  • بازدید امروز : 3,100
  • باردید دیروز : 706
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 1
  • بازدید هفته : 11,350
  • بازدید ماه : 11,350
  • بازدید سال : 160,007
  • بازدید کلی : 2,233,158